Kolekcija: Salotų mišinys

Paverskite bet kokias salotas gardžiu, restorano kokybės patiekalu su mūsų gurmanišku salotų prieskonių mišiniu! Šis puikiai subalansuotas žolelių, prieskonių ir prieskoninių žolelių mišinys pagardina šviežias žalumynus, keptas daržoves ir net padažus.

Default collection image
  • Basil_SH30

    Bazilikas

    Aromatic herb with sweet, peppery notes for any dish.

    Įprasta kaina Iš €3,90
    Įprasta kaina Pardavimo kaina Iš €3,90
  • Spice_mix_Korean_carrot_SH85

    Prieskonių mišinys Korėjietiškos morkos

    Saldus ir aštrus mišinys porgandų salotoms.

    Įprasta kaina Iš €4,90
    Įprasta kaina Pardavimo kaina Iš €4,90
  • Spice_mix_Tzatziki_SH67

    Prieskonių mišinys Tzatziki

    Gaivus, žolelių mišinys graikų patiekalams.

    Įprasta kaina Iš €4,90
    Įprasta kaina Pardavimo kaina Iš €4,90
  • Spice_mix_Taco_SH66

    Prieskonių mišinys Taco

    Klasikinis, aštrus taco pagardas.

    Įprasta kaina Iš €5,40
    Įprasta kaina Pardavimo kaina Iš €5,40
  • Spice_mix_Bruschetta_SH46

    Prieskonių mišinys Brusketta

    Sūrus itališkas mišinys duonai ir užkandžiams.

    Įprasta kaina Iš €3,90
    Įprasta kaina Pardavimo kaina Iš €3,90
FAQ Image

Dažnai užduodami klausimai

Prieskoniai turi būti laikomi sandariuose induose, apsaugotuose nuo karščio, šviesos ir drėgmės. Nesumalti prieskoniai išsilaiko ilgiau nei malti, tačiau ir vieni, ir kiti turėtų būti laikomi vėsioje ir sausoje vietoje, kad išlaikytų savo aromatą ir stiprumą.

Nesumalti prieskoniai gali išlikti švieži 2-4 metus, o malti prieskoniai paprastai išlieka švieži 1-3 metus. Tačiau prieskonių galiojimo laikas tradicine prasme nesibaigia - laikui bėgant jie tiesiog praranda savo skonį ir stiprumą.

Tokie prieskonių mišiniai kaip „Garam Masala“, „Taco Mix“ ir itališki prieskoniai suteikia patiekalams gilumo ir nereikalauja daugybės prieskonių. Juos galima naudoti mėsai trinti, daržovėms pagardinti arba dėti į sriubas ir troškinius, kad įgautų papildomo skonio.

Prieskoniai paprastai neaugina pelėsių, nebent jie būtų veikiami drėgmės. Jei prieskoniai turi silpną kvapą arba yra gumuliukų, jie gali būti sugėrę drėgmės ir turėtų būti pakeisti.

Tokie prieskoniai kaip cinamonas, kajeno pipirai, ciberžolė ir juodieji pipirai gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą, palengvinti virškinimą ir paskatinti riebalų deginimą.

Džiovintas žoleles, pavyzdžiui, raudonėlį, čiobrelį ir rozmariną, reikėtų dėti gaminimo proceso pradžioje, kad jos spėtų atsiskleisti. O šviežių žolelių reikėtų dėti pabaigoje, kad jų skonis būtų geriausias.

Įpilkite pieno produktų (jogurto, grietinėlės, pieno), kad subalansuotumėte karštį. Įmaišykite šiek tiek cukraus arba medaus, kad sušvelnintumėte aštrumą. Įpilkite daugiau pagrindinių ingredientų (pvz., sultinio, pomidorų ar bulvių), kad susilpnintumėte prieskonius.

Pagrindiniai prieskoniai: Kasdieniam maisto ruošimui: Juodieji pipirai, druska, kmynai, kalendra, paprika, česnakų milteliai. Kepimui: Kepimui: cinamonas, muskatas, kvapieji pipirai. aštriems patiekalams: prieskoniai: aitriųjų paprikų milteliai, kajeno pipirai, garstyčių sėklos.

Nors imamės atsargumo priemonių, mūsų prieskoniai apdorojami patalpose, kuriose gali būti apdorojami riešutai, sėklos ir glitimo turintys ingredientai. Išsamesnės informacijos ieškokite ant atskirų produktų etikečių.