Pasta e Ceci

Pasta e Ceci

Porcijos

4

Paruošimo laikas

10-15 minučių

Gaminimo laikas

30-40 minučių

"Kai pirmą kartą paragavau pasta e ceci, be galo įsimylėjau ir kelis mėnesius negalėjau nustoti jos gaminti. Skonis ir tekstūra yra nepaprastai paguodžiantys ir, rizikuodamas įžeisti mūsų pusbrolius italus, jų raminamąsias savybes prilyginu suaugusiems pupelių skrebučiams. Priklausomai nuo to, kur Italijoje esate, pasta e ceci labai skiriasi priklausomai nuo regiono. Neturtingesniuose pietuose jie būna gryniausios formos, gaminami iš manų kruopų makaronų be kiaušinių, avinžirnių ir galbūt šiek tiek pomidorų. Tuo tarpu šiaurėje, turtingesniuose ir gausesniuose regionuose, soffritto pagrindą sudaro ančiuviai, gausūs kiaušinių makaronai ir gausūs pancetos gabalėliai. Man patinka visi šie pavidalai, ypač su gera pancetta, ir, priklausomai nuo oro sąlygų ir šaldytuve esančių produktų, dažnai įmaišau šiek tiek šių prabangių priedų. Tačiau šioje knygoje nusprendžiau parodyti jums, koks geras gali būti kuklus patiekalas. Vienintelis mano prašymas - naudokite geros kokybės virtus avinžirnius".


Ištrauka iš The Farm Table Teksto autorinės teisės © 2023 m. Julius Roberts. Nuotraukų autorinės teisės priklauso Elenai Heatherwick © 2023, išskyrus nurodytus atvejus. Iliustracijų autorinės teisės priklauso © 2023 Jethro Buck. Išleido "Ten Speed Press", "Crown Publishing Group" leidykla.

Atgal į tinklaraštį