Rašome tai ką tik suvalgę makro dubenėlį, pilną žalių daržovių ir paskanintą juodųjų sėklų aliejumi - tobulas receptas. Makro dubenėlis palaiko ir stiprina organizmą. Jo trokštame, kai gyvenimas nors truputį nesiklosto.
Mums svarbu išlaikyti netikėtumo ir naujumo elementą, kad ir kiek makro dubenėlių ar Budos dubenėlių suvalgytume. Intensyvaus pipirų skonio juodųjų sėklų aliejus yra nuostabus dalykas, kurį verta turėti savo spintelėje. Jis išlieka dar ilgai po to, kai baigėte valgyti, ir toliau stimuliuoja bei suteikia energijos.
Juodųjų sėklų aliejaus naudojimo būdai
Jau nekalbant apie tai, kad juodųjų sėklų aliejus dėl jame esančio vertingo timochinono palaiko jūsų imuninę sistemą. Būtent dėl timokvinono Nigella sativa, arba juodieji kmynai, senovės gydytojų buvo naudojami įvairioms ligoms gydyti, o šiuolaikiniai mokslininkai juos tyrinėja. Tarp daugelio jo privalumų yra hepatoprotekcinių ir priešuždegiminių savybių (1).
Avinžirniai yra puikus paguodos maistas, sudarantis puikų sveikų angliavandenių ir baltymų pagrindą. Belieka tik ant viršaus sukurti gražiai subalansuotus skonių ir tekstūrų sluoksnius.
Morkų ir raudonųjų kopūstų juostelės suteikia spalvos ir būtino vitamino C, vitamino K, alfa- ir betakarotino. Be to, jie gražiai kontrastuoja su kitomis šio recepto konsistencijomis. Mums patinka, kaip kartu su juo dera subtilūs miniatiūrinių kopūstų - briuselio kopūstų - sluoksneliai. Peržiūrėkite mūsų straipsnį apie juodųjų sėklų aliejaus dozavimą , kuriame rasite įžvalgų, kokį kiekį juodųjų sėklų aliejaus reikia įtraukti į savo kasdienę mitybą.